Unelma

Ravintola, johon asiakkaat tulevat kuin kotiimme vierailulle.
Kodikas, rento, viihtyisä.
Ravintola, jossa saa eettisesti valmistettua luomuruokaa, jossa kuitenkin maku ja laatu ovat tärkeimpiä asioita.
Ravintola, johon voi kokoontua pelaamaan ystävien kanssa lautapelejä luomuoluen tai -siiderin ja pienen naposteltavan siivittämänä.
Ravintola, jossa taustalla soi lempeä jazz, ja jossa välillä soi elävä musiikki.
Ravintola, jonka seinillä on jatkuva vaihtuva näyttely nuorten ja vanhempienkin taiteilijoiden töitä.
Ravintola, joka on meille elämäntapa, paikka jossa itse viihdymme – ja toivottavasti myös asiakkaat.

Tampereen Kauppahallin ravintola LEOssa olemme jo pitkällä unelman toteuttamisessa.

Vesa Leo Tapiovesa

Vesa on toiminut elämänsä talous-, hallinto- ja henkilöstöpäällikkönä suuressa pörssiyhtiön yksikössä. Kun yrityksen Tampereen tuotannollinen toiminta päätettiin lopettaa, Vesa päätti vaihtaa alaa – talousasioiden parissa työskentely oli menettänyt hohtonsa.

Positiivinen palaute lukuisten henkilöstötapahtumien järjestämisestä sekä kotiväen ja vieraiden kehut Vesan kokkauksista kannustivat eteenpäin. Vesa opiskeli töiden ohessa kokiksi, ja pitkäaikainen nuoruuden haave omasta ravintolasta on totta.

Teemu ja Tuukka

Vesan pojat kokki-Teemu ja restonomi-Tuukka ovat imeneet kotoa innostuksen ruokaan. Mielenkiintoisia reseptejä on kokeiltu viikoittain ja vinkkejä imetään netistä, lehdistä ja kokkiohjelmista. Teemu loihtii maukkaita pastoja ja muuta ruokaa päivittäin Vesan kanssa hallissa. Tuukka tekee tarjoilijan töitä muualla, mutta on apuna tarvittaessa kun ehtii. Lisäksi Tuukka on restonomina myös tapahtumien järjestämisen ammattilainen.

Niina

Vesan vaimo Niina on apuna yrityksessä minkä päätyöltään ja opiskelultaan ehtii. Niina on Vesan tapaan ammatinvaihtaja: alkuperäinen kuvaamataidonopettajan työ vaihtui luontokoulunopettajan pestiin ja sittemmin Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liiton toiminnanjohtajan työhön. Kaiken muun ohessa Niina tekee väitöskirjaa liittyen kestävän elämäntavan kasvatukseen.

Niina huolehtii ravintolan arjen ympäristövastuullisista valinnoista ja touhuaa Emman kanssa visuaalisten asioiden ja markkinoinnin parissa.

Emma ja Viivi

Niinan tytöt muotoilija/taideopiskelija Emma ja sairaanhoitaja Viivi toimivat taustatukena. Emma on suunnitellut ravintolan graafisen ilmeen, miettinyt sisustusta ja vastaa Kauppahallin LEOn minigalleriasta: hän löytää Aalto-yliopistosta näköalapaikalta parhaat tulevaisuuden muotoilijat näyttelyyn. Myös Viivin valokuvaustaidoista ja sisustusideoista on ollut hyötyä, ja monenlaista muutakin apua voi aina saada.

Perheravintolan henkilökunta on kasassa.

 

Luomuruokaa arjen ja juhlan herkutteluun