Suomalaiset luomuoluet ja -siiderit saapuneet

Keisari_Luomu_PulloRavintola LEO Tampereen Kauppahallissa on saanut valikoimiinsa odotetut oluet ja siiderit. Tavoitteena on saada myyntiin kaikki suomalaiset luomuoluet, -siiderit ja -lonkerot.

Tällä hetkellä LEOn valikoimaan kuuluu luomuoluista Saimaan juomatehtaan Marsalkka -oluita (Vaalea, Tumma, Golden Ale, Luomuvehnä, Lemon Ice, Karpalo), Nokian panimon Keisari Pils, (tulossa myös Tumma lager), Teerenpelin Luomu-Leevi (tulossa Laiska-Jaakko) ja Hartwallin Lapin Kulta Luomu. Ajatuksissa olisi ottaa myyntiin lähiaikoina myös paikallisen Pyynikin panimon tuotteita, vaikka luomusertifioituja eivät olekaan – kun valtaosa heidän käyttämistään raaka-aineista on kuitenkin luomua.

Siidereistä hyllyssä on Saimaan juomatehtaan Kuulas-siiderit: kuiva Luomuomena ja puolikuiva Mesimarja. Jäillä tai ilman. Laitilan kuiva omenasiideri pyritään saamaan valikoimiin tuota pikaa. Lisäksi pienien tuottajien luomusiidereitä on Suomessa paljon, joten tarjonta tulee varmasti kasvamaan.

kuulas_luomuomena_4-7       kuulas_mesimarja_4-7      n52_organic_lemon_4-7       n52_organic_grape_5-5-170x307

Suomessa luomulonkeroita valmistaa Saimaan panimo sekä sitruuna- että greippipohjaisena. Näitä hankimme heti kun mahdollista.

Oluiden ja siiderien kanssa Leossa on tarjolla makoisia pikkusuolaisia ja isompiakin ruokia. Tervetuloa maistelemaan ja vertailemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>