Käytännöt

Kartoituskäynti

Tulemme esittäytymään sinulle ja sovimme kokkauspäivän käytännön järjestelyistä.

Käymme tutustumassa keittiöösi ja sen laitteisiin ja välineisiin. Sovimme yhdessä mitä laitteita ja astioita voimme käyttää. Tarvittaessa tuomme omat välineemme mukanamme.

Sovimme yhdessä tehtävistä ruuista ja leivonnaisista.

Jos haluat, voimme käyttää kotonasi olevia raaka-aineita: juureksia, maitotaloustuotteita, jauhoja, mausteita yms. Tästä sovitaan kartoituskäynnillä.

Kokkauspäivä

Käymme puolestasi kaupassa ostamassa tai hakemassa tarvittavat raaka-aineet.

Teemme sopimamme ateriat ja leivonnaiset.

Siivoamme jälkemme. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita. Lajittelemme roskamme ja viemme ne pois.

Maksat hankkimamme raaka-aineet ja sovitun tuntimäärän tapahtumapäivänä. Raaka-aineista emme veloita ylimäärästä.
Kotonasi tapahtuvasta työn osuudesta saat tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Jätämme erittelyn maksetusta laskusta sinulle paikan päällä tai lähetämme se sinulle postitse.

Elintarvikehygienia

Henkilökunnallamme on voimassaolevat hygieniapassit. Ruoan käsittelyssä noudatetaan hyvää hygieniaa.

Kuljetamme kylmäsäilytystä tarvitsevat elintarvikkeet kylmäkuljetuslaatikoissa kaupasta valmistuspaikkaan.

Asiakas vastaa kotonaan kylmäsäilytyslaitteista ja niiden lämpötiloista.

Asiakas vastaa ruokien jäähdytyksestä ja niiden säilytyksestä valmistuksen jälkeen.

Laskutusperuste

Sovittu kokkausaika kaupassakäynteineen ja siivouksineen 4 – 25 h riippuen aterioiden määrästä ja keittiön varustuksesta.

Mahdollinen kilometrikorvaus sovitaan erikseen, jos matka on yli 20 km Tampereen Rautatieasemalta.

Tuntiveloituksemme on 40 € tunti (sis. alv.)

Esimerkkihintoja

Luomuruokaa arjen ja juhlan herkutteluun