Palautetta asiakkailta

Sivun alussa palautetta LEOn Kauppahallin ravintolasta, ja lopussa LEOn pitopalvelusta.

Aloimme kerätä Kauppahallin ravintola LEOssa palautetta lomakkeella syksyn 2014 alussa. Seuraavassa 3.12. tehty ensimmäinen yhteenveto lomakkeista (yht. 29 vastaajaa).

maukkaus

viihtyisyys

palvelu

luomun_tarkeys

edullisuus

Lomakkeisiin kirjoitettua palautetta:

 • Kiitos. Maukasta ruokaa viihtyisässä ilmapiirissä.
 • Ihana ja tietävä palvelu. Pisteet luomuun panostamisesta. Hintataso luomuun nähden hyvä.
 • Monipuolinen lounas. Lihansyöjänä en jäänyt kaipaamaan lihaa, vaikka valitsin kasviscurryn. Luomu vielä plussa! Suosittelen kavereilleni! Opiskelijaetu positiivista!
 • Annoskoko juuri sopiva!
 • hinta-/ laatu-/ kokosuhde loistava
 • Pinaattikeitto oli jotakuinkin täydellistä!
 • Poropasta oli erittäin maukasta ja ruokaisaa
 • Miellyttävä, rauhallinen ”keidas”… hyvä musiikki…
 • Hyvä musa, kivat tyynyt
 • Positiivisuus AURINKO :) Ruisleipä oli oikein makoisaa.
 • Erityisen kivat oli chilikasvit!
 • Hyvä palvelu hankalallekin asiakkaalle. Hieno paikka kaikenkaikkiaan!
 • Olen tykännyt paikastanne alusta asti, hyvä henki ja kokonaisuus (hinta, laatu, palvelu etc.). Myös lisätieto ruuasta, valmistusmenetelmistä on plussaa
 • Kiitos erinomaisesta lounaasta, nähdään taas!

Hyvä ravintola Leo.
Olen erittäin kiitollinen olemassaolostanne. Teillä on hyvä teevalikoima, joka vaihtuukin aika-ajoin ja osaatte valmistaa teen oikein! Suurin osa kahviloista kun tarjoilee täyttä kuraa. Kasviscurrynne oli myös herkullista. Näin mausteiseen ruokaan hieman tottumattomana olin positiivisesti yllättynyt. Maku oli minulle sopivan potkaiseva ja kookos tuli ihanasti pehmentämään tämän alun jälkeen. Myös cashew-pähkinät olivat ihana valinta proteiinin lähteeksi esim. tofun tai soijapalojen sijaan.
Toivon menestyksekästä jatykoa ja aurinkoisia hetkiä.

Meille on kerrottu myös muutamia kehitettäviä asioita, ja olemme yrittäneet korjata ne heti palautetta saatuamme. Jotkut palautteet ovat tosin olleet ristiriidassa:  toinen toivoo vähemmän maustetta ja toinen enemmän. Tällaisissa makuasioissa luotamme sitten omaan makuumme.

Pitopalvelusta annettua palautetta

Rippijuhlat
1.7.2013

Heissan,

Olemme aivan superiloisia kekkereiden jäljiltä! Emme ehkä ole vielä ihan elpyneet mutta näitä hetkiä varten tunnemme työelämässä termin etätyö.  Kanssanne oli todella mukava tehdä juhlia yhdessä, suosittelemme  – jos et pane pahaksesi suosittelimme jo.

Ruokalista löysi mukavasti ja erinomaisen joustavasti meidän näköisen luonteen: mahdollisuus hyödyntää pihan antimia (äiskä) ja koostaa kahvipöytä itse oli tosi hieno juttu (sankari). Tuli sellainen fiilis että kaikki onnistuu ja on mahdollista. Vieraat pistivät vielä illallakin viestiä että mahat oli pullollaan ja oli jäänyt ihana makujälki näistä juhlista. Riskiä kannattaa ottaa: wokki toimi erinomaisesti ja siitä tuli henkilökohtaisen palvelun tunnelma! Kaikki tarjoilut olivat tuoreita ja raikkaita, niitä oli ilo nauttia hyvässä seurassa. Mistään ei jäänyt teollista Saarioisten dynovuoka-oloa, tunnet fiiliksen?

Omaan silmään pisti se että kaikki oli vieraiden kannalta siistiä (pöydät, tilat, tarjoilut, keittiön väki) ja kaikki oli helposti saatavissa tarjoilupöydältä, juhlissa oli helppo olla. Kiitos hyvästä suunnittelusta vaikka tila ei ollut ehkä kaikkein helpoin käytännön toimien kannalta. Samoin mielestäni henkilökunnan määrä oli oikein sopiva, asiat sujuivat eikä ruuhkaa näkynyt missään, kaikki oli ajallaan.

Mikä olikaan juhlien ehdoton hitti ? (tämä riippuu tietenkin siitä keneltä kysytään..): iltapalan jälkeen mietimme vielä pientä makeaa ja kaavimme raparperihöttöä tasajakoperiaatteella lusikat tanassa ja totesimme yhteen ääneen että SUPERHYVÄÄ!!! Samaa olimme todenneet jo aiemmin päivällä wokkipannun äärellä, valitse näistä sitten…. ja mihin hävisikään se luomurievä jota olin kuvitellut tänään aamulla ottavani kahvin kanssa?

Kiitos Vesa& co, juhlitaan toistekin!!!

Tyytyväiset asiakkaanne I+B+J

___________________________________________________________________________________________

12.6.2013 Broilersalaatti yritykselle

+ Leipä todella hyvää ja sitä oli riittävästi
+ annos hyvän makuinen, tuore ja raikas
+ esillepano kiva!
+ salaatinkastiketta oli riittävästi

___________________________________________________________________________________________

17.7. 2013 Couscous-lounassalaatti yritykselle

- kastike erinomaista, sopi salaatille
– leipä ja voi taivaallisen hyvää

Luomuruokaa arjen ja juhlan herkutteluun