MISTÄ LUOMUA HALVIMMALLA?

vihannekset vehnäjauhoEtte ikinä usko mistä pikkuravintolan kannattaa ostaa luomutuotteensa. Prismasta! Tiedämme, kuulostaa hurjalta.  Totuus on kuitenkin se, että tukkukauppojen valikoimat ovat laajaan Prisman luomuvalikoimaan  verrattuna todella niukkoja ja hinnat kalliimpia.

Olisi mukavaa ostaa suoraan luomutuottajilta, mutta edelleen suuren kaupan volyymi ja tarkkaan kilpailutetut hinnat  jyräävät. Prisma pesee monet luomut myös laadussa: suuri volyymi takaa myös vaihtuvuuden.

Silti on huono omatunto – jyrääkö volyymi myös pienen luomutuottajan tai luomukauppiaan mahdollisuudet hankkia elantonsa?

Kun naapuriruokapaikoilla on kilpailuetu huomattavasti halvempien raaka-aineiden takia eivätkä asiakkaat ole valmiita maksamaan ylenmäärin, on silti pakko etsiä parasta luomua mahdollisimman halvalla. Tule Kauppahallin ravintola LEOon luomuilemaan laadukkaasti kukkarolle sopivaan hintaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>