Shotsia, pastaa ja pekonia

sotshiaPiti ostaa Shotsia varten kannettava ja nettiliittymä ravintolalle, että nähdään kisat suorana. Ensi viikolla yritetään saada suomalaiset suoritukset näkymään pikkuruudulle myös asiakkaille. Siinä välissä pitää jotain syödäkin! Meidän omat lempparit ovat pasta, pekoni ja poro, vaikka kyllä ne jokapäiväiset kasvisvaihtoehdotkin maistuvat. Luomuruokaa ei välttämättä yhdistetä lihaan ja urheiluun, mutta meidän mielestämme lisäaineeton ruoka ja tieto siitä, että ympäristöasioita on mietitty ja elukoita on kohdeltu säällisesti, tuo ruokailuun lisää nautintoa. Meiltä sitä saa energialla ladattua ruokaa Tampereen Kauppahallista aamupuurosta alkaen arkisin puoli kuuteen.  https://www.facebook.com/ravintolakahvilaleo

Ei mielikuvia vaan täyttä tavaraa!

Olemme uudessa luomuravintolassamme LEOssa joutuneet eimielikuvia01törmäämään monenlaiseen kaupitteluun. Kun eräällä tukulla ei ollut tarjota luomuvaihtoehtoja, kauppias kommentoi ruoan alkuperän merkitystä: “Eihän se ole  niin tarkkaa, tärkeää ovat mielikuvat!” Olemme täysin eri mieltä. Esimerkiksi tammikuun ruokaostostemme arvosta on 85% luomua, ja loppuun 25 prosenttiin sisältyy esim. poro, lähiseudun järvikala ja suomalainen mustikka. Olemme ainut Tampereen keskustan ravintola, joka on yltänyt Portaat luomuun -ohjelmassa tasolle 5, ja hakemus tähtiportaalle on vetämässä. Toivottavasti mielikuvista päästään tekoihin myös muualla!

Lisää Ravintola LEOsta: https://www.facebook.com/ravintolakahvilaleo

 

Luomuruokaa arjen ja juhlan herkutteluun